Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Buteaedil G.i. Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa la cheie
500 €
Brand
La alegere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Construim case "la rosu" si "la cheie" cu proiectul clientului, oferim asistenta la realizarea proiectului realizand proiectia 3D a constructiei, ajutand clientul sa vada efectiv cum va fi casa dorita.

Preturile practicate de noi sunt urmatoarele, dar trebuie tinut cont ca pentru fiecare lucrare acestea se discuta in functie de tipul si complexitatea lucrarii (terase, console, porticuri, configuratie acoperis etc.):

Constructie la rosu: 200-225 euro/mp desfasurat (constructie cu fundatie, zidarie din bcu, bca sau caramida eficienta, placa armata si acoperis);

Constructie la cheie: 500-650 euro/mp desfasurat (cuprinde constructia la rosu + tencuiala mecanizata, finisaje gresie, faianta, parchet, tamplarie interioara si exterioara, pluviale, trotuare si predispozitii pentru bransamente pana la limita proprietatii etc.).

In plus ne putem ocupa de amenajarea exterioara – pavaje curte, gazon, flori, gard, porti – pentru a oferi un serviciu complet beneficiarului.

Folosim doar materiale de calitate pe parcursul realizarii constructiei, avem personal specializat si oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Pentru mai multe informatii vizitati www.buteaedil.com
Din Gura in Gura